top of page

2018

28/01/2018 - Rondom kaasdorp Passendale

Voor onze eerste tocht in het nieuwe werkjaar trekken wij naar Passendale, met name naar PC De Craeye, gelegen, hoe kan het mooier klinken, in de Kraaiveldstraat. Deze mooie startzaal is één van de 5 verschillende startzalen van waaruit wij in 2018 de streek zullen afschuimen. Wij kunnen eindelijk beginnen met het verwezenlijken van onze plannen, gericht op vernieuwing en diversiteit voor de wandelaars in de streek van Zonnebeke.

Lees meer...

flyer Rondom kaasdorp Passendale.jpg

18/02/2018 - Waterkasteeltocht Beselare

Voor onze tweede wandeling van het nieuwe seizoen 2018, vertrekken wij uit de gemeente Beselare. Beter bekend als de heksengemeente en tevens deelgemeente van Groot Zonnebeke, is de gemeente uiteraard over het gehele land bekend voor zijn Heksenstoet. Maar deze Heksenstoet is in feite het hoogtepunt van een 14-daagse (ergens eind juli) waar de heks in het “brand”- punt staat. Oei dat zullen de heksen niet graag horen!

Lees meer...

flyer wandelkasteeltocht.jpg

15/04/2018 - Bossentocht Geluveld

 

Voor onze derde wandeling van het seizoen (nu al de vijfde organisatie van de Drevestappers) starten wij vanuit O.C. ’t Gelevelt in Geluveld. De parcoursverantwoordelijke was al een tijdje met zijn team op speurtocht om een langere afstand aan de wandelaars aan te bieden, en nu is het zover en staat er een 30 km op het programma. Natuurlijk aantrekkelijk voor de liefhebbers van de langere afstand. Door de start in Geluveld zitten we meteen ook heel dicht bij het bosrijke gebied rond Ieper. Ook het aanbod in afstanden is heel aantrekkelijk. OPGEPAST: in afwijking tot de Walking in Belgium is het startuur verplaatst naar 7u en komt er een lange afstand bij (30 km). Special voor de hondenliefhebbers! 

Lees meer...

flyer bossentocht.jpg

21/10/2018 - Jacques Breltocht Zandvoorde

Tocht richting Zillebeke langs plaatsen waar de vader van chansonnier Jacques Brel zijn jeugd doorbracht. Nieuwe startplaats, nieuw parcours, nieuwe rustposten. Aankomst vóór 17u.

Lees meer...

flyer J. Breltocht.jpg

25/11/2018 - Brandweertocht Zonnebeke

Tocht door het Kasteeldomein van Zonnebeke. Veel onbewandelde wegen richting De Marul. Nieuw parcours, nieuwe rustposten. Aankomst vóór 17u. Inschrijfgeld: € 1,50, ledenkorting. Inwisseling van de spaarkaart.

Lees meer...

flyer.jpg

Daguitstappen

De Lachende Klomp

bottom of page